Premijere
11 +
Petra Pleše i Zdenka Šustić

Nina nije tipična djevojčica. Ninin tata je pravi superheroj - on gasi požare svakodnevno i pomaže ljudima. 

No kada Nina dođe u pubertet, to što tata spašava ljude odjednom više ne može nadomjestiti to što ga nema kod kuće. Osobito kad Nina shvati da on ipak nije tako svemoguć kao što je cijeli život vjerovala...

Što se dogodi kad shvatimo da su naši roditelji zapravo samo - ljudi? Kako iskomunicirati promjene koje nam se događaju, razgovarati kad je najteže? I možemo li shvatiti jedne druge kad smo godinama udaljeni?

O svim ovim važnim temama za tinejdžere progovara naša nova predstava "Mali požari"!

Praizvedba: 12.09.2024.
Reprize
10 +
Paško Vukasović i Ivana Vuković

Matej je malo drugačiji od drugih "normalnih" ljudi. Matej je osoba s poremećajem na spektru autizma. Jednog dana Matej otkriva da je u njegovom susjedstvu ubijen pas što pokreće niz događaja, ali i otkriva nam kako izgleda život s autizmom.

Praizvedba: 23.09.2021.
12 +
Marina Pejnović, Paško Vukasović i Matija Šakoronja

Huligan, Zrks, završio je u popravnom domu za maloljetnike. Ispričat će vam svoju priču bez uljepšavanja i zadrške. Sve gluposti koje je napravio, plemenite stvari, krađe i tuče u kojima se našao. On je maloljetnik koji u popravnom domu izdržava kaznu već šest mjeseci. On će iz prve ruke svjedočiti o navijačkoj supkulturi, tinejdžerskim mukama kroz koje je prolazio, o prvoj ljubavi i školskim tegobama. Njemu je zapravo drago da mu dolazite u posjet, iako možda ne izgleda tako. Ovo nije samo kazališna predstava, ovo je istinita priča jednog tinejdžera, navijača, učenika i prijatelja.

Praizvedba: 08.03.2019.
10 +
Tom Lycos i Stefo Nantsou

Kamenje je dramatizirana istinita priča o dvojici dječaka koji su, bacajući kamenje s mosta na autocestu, usmrtili vozača automobila. Ispisana je kao drama za dva glumca koji igraju svaki po dvije uloge - tinejdžera i detektiva te prati tijek događaja iz dviju vizura: samih dječaka i policajaca koji ih traže.

Praizvedba: 13.02.2011.
10 +
Dubravko Jelačić Bužimski

Martin može skočiti više i dalje nego bilo tko na svijetu, ali ljudi iz sportske institucije su ga otkrili i žele ga iskoristiti. No Martin neće samo tako popustiti, ustraje na svojim idealima bez obzira na sve pritiske!

Praizvedba: 08.09.2016.