17.07.2023.
Dolazimo u vaš vrtić / školu!

Svako dijete zaslužuje pristup umjetnosti. Ako vi ne možete k nama - dolazimo mi k vama!

Dogovorite gostovanje već danas! Molimo Vas da ispunite kratki upitnik kako bi dogovori tekli što brže i lakše.

Sve naše predstave napravljene su upravo s mišlju da se igraju u nekazališnim prostorima. Svjesni smo kako organizacija dolaska u kazalište može biti izazovna, i iako je divno i posebno doživjeti kazalište u kazališnoj dvorani - kazalište ne čini prostor već ljudi!

Naša je misija da svako dijete u Hrvatskoj ima pristup umjetnosti od najranije dobi. Upravo zato sve naše predstave mogu doputovati do vas!

DATUM I VRIJEME

Predstavu i datum dolaska birate vi! Predlažemo da svakako pogledate našu ponudu te odaberete predstave primjerene dobi djece (naznačeno uz svaku predstavu) te je idealno ukoliko nam možete predložiti 3 različita termina igranja koja bi Vama odgovarala kako bismo mogli odmah glumcima predložiti više termina te uskladiti naš dolazak s njihovim zauzećima.

PROSTORNI UVJETI

VRTIĆI : Za predstave u ciklusu "Priča o..." dovoljan nam je prostor vrtićke skupine ("Priča o oblaku" može igrati i u manjim prostorima (igrali smo čak i u hodniku vrtića)) dok bi nam za ostale predstave idealna bila multifunkcionalna dvorana / dvorana za tjelesni ukoliko postoji. Ukoliko nemate takav prostor, obratite nam se te ćemo zajedno dogovoriti rješenje. 

ŠKOLE : Predstave "Huligan" i "Sunce djever i Neva Nevičica" mogu se igrati u prostorima veličine jednog razreda. Za ostale predstave idealan je prostor dvorane za tjelesni ili predvorje škole ukoliko je dovoljno veliko. 

BROJ DJECE

Predstave u ciklusu "Priča o..." igramo uglavnom za 50 do 60 djece. Ukoliko imate više djece u vrtiću, možemo organizirati dvije ili više izvedaba kao i više izvedaba ukoliko imate nekoliko objekata. Ukoliko imate manje djece, a van Zagreba ste - obratite nam se i uključit ćemo Vas u naš program gostovanja koja su podržana od strane Ministarstva kulture i medija za udaljena područja. 

Za sve ostale predstave minimum djece za gostovanje kod vas je 60 djece. Za dolazak kod nas broj djece može biti i manji. 

CIJENA

Moguće je ostvariti popust na ulaznice za grupe veće od 20 gledatelja. Cijena se dogovara obzirom na uvjete, lokaciju i predstavu. Svaki razred / skupina dobiva jednu ulaznicu gratis za djecu slabijeg imovinskog stanja te naravno odgojitelji i osoblje ne plaćaju ulaznicu. Za braću i sestre moguć je dodatan popust.

Za sva dodatna pitanja stojimo Vam na raspolaganju!

mail: prodaja@mala-scena.hr 

tel: 01/4683373 ili 099/7321079

 

Danas na programu