Poklonite ulaznice, audio album ili proslavite rođendan kod nas!

Ulaznice za kazalište mogu biti divan poklon, a rođendani mogu biti još uzbudljiviji ako se i slave u kazalištu! Razveselite nekoga poklon bonom za ulaznice našeg kazališta, organizirajte rođendan kod nas ili poklonite nekom jedan od audio albuma iz naše SLUŠATEKE! 

A uz "ulaznicu za poslije" možete omogućiti i onima slabijeg imovinskog stanja posjet kazalištu!

Darujte personalizirani poklon bon!

Jeste li znali da u našem prepoznatljivo različitom kazalištu imate mogućnost darovati poklon bon za predstavu po izboru?

Sve što trebate napraviti jest, na naš mail info@mala-scena.hr, dostaviti ime osobe kojoj su ulaznice namijenjene te za koju prigodu i personalizirani poklon bon je gotov.

Darujte kazalištem!

Organizirajte rođendan u kazalištu!

Osim kupnje ulaznica za rođendan, možete i organizirati proslavu nakon predstave kod nas. Moguće je organizirati i privatnu izvedbu, djeca se mogu zabaviti na sceni nakon predstave, a moguće je dogovoriti i animatora - sve je prilagođeno vašim željama!

Za više pitanja i rezervaciju pišite nam na info@mala-scena.hr.

 

Poklonite audio album iz naše Slušateke!

Jeste li već čuli za Slušateku Male scene? Tamo u formatu digitalnog albuma možete kupiti čak 4 albuma s glazbom i pričama iz našeg kazališta!

Od Kraljevne na zrnu graška, Rode i lisica, Vagona prvog razreda te Pale samog na svijetu pa sve do zbirke audio priča gdje ćete poslušati Bugu koja čita 27 različitih priča poput Ježeve kućice... ❤️

Sve je to jedan klik daleko od vas! Ako volite naše klasike, sletjet ćete na pravo mjesto! Ove albume zamislili smo kao tihu snagu obiteljskih večeri, jedan drugačiji oblik zabave koji će zbližiti, probuditi sjećanja i obilježiti kvalitetno obiteljsko vrijeme. ❤️

Ali i kao prvu pomoć pri vožnjama u autu te minute koje će u vaš auto posaditi sjeme mira i vrhunske zabave! 😊 Posjetite našu SLUŠATEKU i izaberite album po svojoj mjeri. 

 

Ulaznica "za poslije"!

I Vi možete učiniti humanitarno djelo!

Ulaznicom "za poslije" omogućavate odlazak na predstavu potrebitima, odnosno gledateljima koji si to inače ne mogu priuštiti. Pri kupnji ulaznica samo nam u mailu s potvrdom plaćanja upišite koliko ulaznica je "za poslije" te ćete od nas dobiti obavijest kada i za koga će Vaše ulaznice biti iskorištene. 

Prilikom kupnje ulaznica za naše predstave samo napomenite koliko ulaznica "za poslije" želite, a broj takvih ulaznica je neograničen.

 

Danas na programu