West End

Novosti

13.03.2023

Večer šansone u Maloj sceni

Kao i prijašnjih godina Prokultura se pridružila manifestaciji obilježavanja Dana Frankofonije u Hrvatskoj. Bogati program ožujka započinjemo u Zagrebu koncertom dvoje pobjednika Večeri šansone, za brojne pratitelje medu najljepšim glasovima Prijatelja šansone: Tajane Pavičević, jedne od prvih pobjednica te Lovrom Rimcem, mladim studentom glume i pjevanja.

31.01.2023

NOVO U MALOJ SCENI - MATINEJE ZA TINEJDŽERE

Kazalište predstave, slučajno ili ne, često su usmjerene ili na djecu ili na odrasle. Ona srednja, osjetljiva dob, tinejdžerska dob - često biva izostavljena.

Upravo stoga matineje u Maloj sceni usmjerili smo prema tinejdžerima. Pružili smo otvorene ruke i umjetničku podršku u traganju za smislom. A otvaramo ih i prema njihovim roditeljima. Jer zašto zajedno ne tragati za međugeneracijskim dijalogom, otvaranjem uma i - otvaranjem srca jedni prema drugima?

29.01.2023

West End Summer School

Sunčana vura i Kazalište Mala scena vam predstavljaju WEST END SUMMER SCHOOL, sedmodnevni tečaj glume, plesa i pjevanja u srcu Londona koji vode vrhunski profesionalci struke i zvijezde glumačkog svijeta!

22.01.2023

Rusalka - priča o svim našim vješticama

Znate onu jednu "vješticu” koju svi imamo u životu? Znam da znate. Znam da vam se sad pojavila jasna slika u glavi te jedne osobe.

Ona koja kao da vas je tukla štapom po glavi. Ona koja vam je stalno ponavljala da ne možete, ne smijete, da ste ovakvi ili onakvi, uvjeravala vas da ne vrijedite, ubijala vaše snove, želje ili "samo" - uništavala sliku o samome sebi.


sve novosti

Raspored


sve predstave