Uvjeti plaćanja

Uvjeti plaćanja

 

Plaćanje i preuzimanje rezerviranih ulaznica

Rezervirane ulaznice potrebno je kupiti najkasnije DVA DANA PRIJE PREDSTAVE.

Ulaznice za predstave kazališta Planet Art potrebno je kupiti najkasnije dva dana nakon rezervacije, u protivnom one propadaju.

Molimo Vas da na vrijeme dođete na predstavu - nakon početka predstave više nije moguće ući u dvoranu, a novac za kupljene ulaznice ne vraćamo.

Rezervirane ulaznice možete kupiti na blagajni ili putem internetskog bankarstva.

Osim gotovinom, ulaznice je na blagajni moguće platiti i kreditnim karticama:Kartice

Na predstavama za male bebe (ciklus "Priča o...") sjedala nisu numerirana.

Na ostalim predstavama za djecu u prva tri reda sjede samo djeca, a odrasli te odrasli s djecom koja ne mogu sjediti sama, tek od 4. reda naviše.

 

Upute za plaćanje ulaznica internetskim bankarstvom

Rezervirane ulaznice možete platiti koristeći internetsko bankarstvo, a najkasnije DVA DANA PRIJE PREDSTAVE (čevrtkom do 18 sati za subotnje predstave).

Plaćanje ulaznica na ovaj način možete učiniti u nekoliko koraka:

 1. Ukupan iznos rezerviranih ulaznica uplatite na jedan od žiro računa kazališta (IBAN), a najkasnije dan prije predstave:
     •   HR1923600001101317852 (Zagrebačka banka)
     •   HR6723400091100125299 (Privredna banka)
     •   HR0824840081102863724 (Raiffeisen Bank)
     •   HR5525000091101143167 (Addiko Bank)
  Poziv na broj: 3298604
  Napomena: upišite ime i prezime, predstavu, datum i sat predstave
 2. Pošaljite nam e-mailom (info@mala-scena.hr) ili faxom (01/468-3370) potvrdu uplaćenog iznosa (potvrdu uplate za subotnju predstavu potrebno je poslati najkasnije u četvrtak do 18 sati).
 3. Svoje ulaznice možete preuzeti neposredno prije predstave na blagajni kazališta, no nikako ne smijete kasniti jer nakon početka predstave nije više moguće ući u dvoranu, a novac za kupljene ulaznice ne vraćamo!


Povrat ulaznica i novčana nadoknada

U slučaju bolesti gledatelja, informaciju je potrebno javiti najkasnije sat vremena prije početka predstave, a kupljene ulaznice možete zamijeniti za drugu predstavu po izboru kupca ili zatražiti povrat novca uz predočenje kupljene ulaznice ili dokaza o kupovini istih. Povrat novca vrši se sredstvom plaćanja kojim je obavljena kupnja ulaznice.

U slučaju otkazivanja ili promjene u rasporedu izvedbe od strane kazališta Mala scena, kupljene ulaznice možete zamijeniti za drugu predstavu ili zatražiti povrat novca na blagajni kazališta uz predočenje kupljene ulaznice ili dokaza o kupovini istih. Povrat novca vrši se sredstvom plaćanja kojim je obavljena kupnja ulaznice.

NA VRH