Priča o vodi

Priča o vodi

 

Dragi naši,
Hvala za još jednu sjajnu predstavu. Sad ne moram svaki dan ja praviti predstavu doma, dovoljno je dati slamku i posudu s vodom. "Teta je ovako, pa je onda ovako.." pa tako sat vremena. Još kad spojimo par slamki u niz pa zajedno radimo mjehuriće u kadi...
Velika pusa svima
Jana&Nataša

 

Izvrsna izvedba glumca Marka Makovičića zaplijenila je pozornost djece našeg vrtića. Posebost ove predstave je to što pred manjim brojem gledatelja glumac ostvaruje prekrasnu povezanost s djecom te gestama, mimikom i rekvizitima prenosi prekrasnu priču o vodi. Drago nam je što smo i najmlađoj djeci mogli pružiti prvo iskustvo scenske umjetnosti jer Priču o vodi mogu gledati djeca s navršenih 18 mjeseci.
Pred nadolazeći Svjetski dan voda - ništa ne slavi vodu tako duhovito, simpatično i iskreno kao ova priča iz Male scene.
Dječji vrtić Ciciban, Bjelovar

 

Prošlu subotu smo bili na predstavi ''Priča o vodi'', jako nam se svidjela i klinac se toliko smijao za vrijeme predstave da sam ga čak morala malo stišavati jer se ništa nije čulo od njega :)
Na kraju predstave je par mama pitalo Marka kako se rade brodići!
S obzirom da radim na www.e-kako.hr stranici, napravili smo tutorijal o izradi brodića: http://www.e-kako.hr/etv/uradi-sam/1193-kako-napraviti-papirnati-brod.
Pohvale cijeloj ekipi i hvala vam još jednom na tako divnom iskustvu za moje dijete, a i za mene ;)
Andrijana

NA VRH