Priča o kotaču

Priča o kotaču

 
 • Ivica Šimić i Marjana Nola
  Priča o kotaču

  1,5+
  Priča o kotaču

  Redatelji: Ivica Šimić i Ivana Peroš
  Dramaturginja: Marijana Nola
  Scenografkinja: Dinka Jeričević
  Kostimografkinja: Danica Dedijer
  Fotografkinja: Irena Sinković
  Figure izradila: Dunja Niemčić

  Priču priča Buga Marija Šimić

  Priča o kotaču, Priča o oblaku, Priča o svjetluPriča o vodi, Priča o zvukuBoje duge - Priča o bojama te Priča o glasu jedine su predstave u Hrvatskoj namijenjene djeci mlađoj od 2 godine. Ovim predstavama dokazujemo da je kazalište za najmanju publiku ne samo moguće, nego i potrebno. Mala djeca još u potpunosti ne razumiju, ali itekako osjećaju ljepotu slika i riječi kojima im pripovijedamo o svijetu oko njih. Na taj način usađujemo u njih estetske vrijednsoti za cijeli život, a posredno i podsvjesno pomažemo im razumjeti svijet koji ih okružuje.

  Kotač je prevladavajući oblik u svijetu koji nas okružuje: on je svagdje i u svemu. On sve pokreće i o njemu sve ovisi. To što je izum kotača pokrenuo čovječanstvo nama je starijima notorna činjenica na koju se ne obaziremo. 

  Kotač je prevladavajući oblik u svijetu koji nas okružuje: on je svugdje i u svemu. On sve pokreće i o njemu sve ovisi. Kotači, mali i veliki, glasni i tihi, glavni i pomoći, čak i jestivi skrivaju se svugdje oko nas. Putujte s našim kotačima, zabavite se i otkrijte sve tajne najvažnijeg ljudskog izuma! 

   

  Predstava je namijenjena djeci od 1,5 do 5 godina.

  Predstava traje 35 minuta.

   

  Cijena ulaznice: 40 kuna (5,31 EUR)

  Cijena ulaznice za grupe veće od 80 osoba: 35 kuna (4,65 EUR)

  *fiksni tečaj konverzije 1 EUR=7,53450 kuna

   

 
NA VRH