pazi.mazi.voli.

pazi.mazi.voli.

 
 • Dina Vukelić i Nina Horvat
  pazi.mazi.voli.

  5+
  pazi.mazi.voli.

  Autorica sinopsisa: Dina Vukelić
  Redateljica: Nora Krstulović 
  Autorica dramatizacije i dramaturginja: Nina Horvat
  Scenografija: SKROZ
  Kostimografkinja: Lucija Smolčec
  Skladatelj i oblikovatelj zvuka: Vedran Peternel
  Oblikovanje svjetla: SKROZ
  Likovno oblikovanje: Klasja Habjan i Zita Nakić Vojnović
  Fotografkinja: Morana Belančić
  Producentice: Tena Bosek, Mia Tomić i Jelena Vignjević
  Mentorica producenticama: Vitomira Lončar
  Savjetnici za pseća pitanja: Bowie, Frida, Luna i Tessa
  Savjetnik za lutkarska pitanja: Floki
  Savjetnik za dječja pitanja: Lovro Fukat
  Savjetnik za robotska pitanja: Stribor Rumboldt
  Hvala: Morana Dolenc, Drago Dolenc, Domagoj Klasić i Tena Novak Vincek

  Igraju: Antonia Šašo, Aleksandra Demše / Lidija Kraljić i Davor Kovač

  Kroz priču nas iz svoje perspektive vodi Čupko, pas lutalica koji jednog dana upozna Juraja i Leu i okrene im život naglavačke. Zaigrani brat i sestra uz Čupkovu će pomoć shvatiti da životinje nisu igračke i naučiti mnogo o prijateljstvu, odgovornosti, pravilnom češkanju i bacanju loptica.

  Što sve treba imati na umu prije no što odlučite nabaviti kućnog ljubimca, zašto je bolje udomiti, a ne kupiti psa, kakve obaveze i kakve radosti donosi briga o životinjama, tko je koga izdresirao - pas ljude ili ljudi njega, te koja je veza između zaigranih pasa i pisanja zadaće samo su neka od pitanja na koja odgovore kroz predstavu pokušavaju pronaći Juraj i Lea.

  Predstava pazi.mazi.voli. govori o važnosti odgovornog odnosa djece prema kućnim ljubimcima.

  Predstava je namijenjena djeci od 5 godina naviše.

  Predstava traje 40 minuta.

  Cijena ulaznice: 35 kn za slobodnu prodaju, 30 kn za grupe od najmanje 20 osoba.

  O sponzoru predstave

  Purina logoKućni ljubimci i njihovi vlasnici stvaraju posebnu vezu. Takav odnos je iznimno važan za djecu koja su često zdravija i sretnija ako žive u obitelji s kućnim ljubimcem*. Bez obzira radi li se o odrastanju uz psa, macu ili ribicu, djeca također usvajaju razne oblike ponašanja, stoga je iznimno važno da od malih nogu nauče biti odgovorni vlasnici kućnih ljubimaca.

  PURINA je vodeća svjetska kompanija koja uz vrhunsku prehranu i stručne savjete brine o zdravlju i dobrobiti kućnih ljubimaca kako bi oni što duže bili uz nas.

  Kroz uključivanje u dugoročne društveno odgovorne projekte, PURINA ide i korak dalje od same prehrane te je Malu scenu prepoznala kao idealnog partnera u educiranja sadašnjih i budućih vlasnika o odgovornom ponašanju. Predstava pazi.mazi.voli. pridonosi jačanju svijesti kod djece o brojnim prednostima suživota s kućnim ljubimcima, kao što su učenje izražavanja emocija, jačanje suosjećanja i osjećaja odgovornosti koji će ih pratiti tokom cijelog života.

  *izvor: Westgarth, C. et al (2010). Family pet ownership during childhood: Findings from a UK birth cohort and implications for public health research. International Journal of Environmental Research and Public Health; 7(10):3704-29.

   

 
NA VRH