26.08.2022.

26.08.2022.

Nova sezona Male scene - s vama, uz vas i zbog vas

Rečenica koja me svaki put satre iznova. Odigrala sam "Priču o oblaku" sad već više od sto puta. Barem 80 od tih 100, na ovu rečenicu zasuzile su mi oči. 
Jesam li dovoljno dala? Je li se danas barem jedno dijete usudilo maštati samo malo više? Je li se danas i jedan roditelj brinuo malo manje? 
Jesam li mogla ispričati, potaknuti, inspirirati, uljepšati život - još malo više? Je li to što stvaramo - dovoljno? Smisleno? Potrebno?
Na kraju svake sezone i na početku svake nove pitam se baš to. I kreiram novu sezonu s tim u glavi. S nadom da ću se približiti tom cilju barem malo. Pokloniti vam, dati sve ono što znam da kazalište može. Stvarati za vas, zbog vas, s vama. 
Jučer smo igrali Kraljevnu na zrnu graška u Grubišnom Polju. Ne znam dal da kažem da nam je to bilo zadnje gostovanje prošle sezone ili prvo gostovanje ove sezone? 
Ali znam da smo se ponovo - upoznali. Da je žeđ za igrom, glad za zajedničkim stvaranjem i dalje tu, ako ne i jača nego prije. Da uživam u svakom novom upoznavanju s vama. Prepoznavanju. Zajedničkom kreiranju. Da nema boljeg oružja protiv svijeta samoće koji se danas širi brzinom elektrona koji nam prolaze kroz sve moguće spravice - od kazališta. 
Od 3. rujna ponovo se družimo. Ponovo zajedno stvaramo. Maštamo. Putujemo. Osjećamo. Sanjamo. Živimo. 
Ova sezona bit će sezona čuda. I jedva čekam da ih stvorimo zajedno! 
Ulaznice rezervirajte na našem webu: www.mala-scena.hr 
Vidimo se uskoro :)
Vaša,
Buga

 

NA VRH