HULIGAN PONOVO U MALOJ SCENI (1)

HULIGAN PONOVO U MALOJ SCENI (1)

HULIGAN PONOVO U MALOJ SCENI

"HULIGAN" PONOVO U MALOJ SCENI
 
Moj dečko navija za Hajduk. Inače ne pratim nogomet, osim kad igra reprezentacija, ali od kada živimo zajedno, čudim se sama sebi kako dobro znam postavu Hajduka. Skoro je došlo do toga da sam počela i ja na fejsu pisati #ivanevrimeje
 
Gledali smo tako utakmicu neki dan i gledam kadrove navijača. Tu strast, to podržavanje svog kluba, navijanje, komentiranje, komunikaciju sa igračima.
 
Fascinantan je fenomen nogometa. Što izaziva u ljudima. Povezanost, pripadnost. A nažalost, tako često slušamo samo o delikvenciji, nasilju u navijačkim redovima.
Ali sve od kad je naš "Huligan" izašao - ne gledam navijače jednako. Vidim ih drugačije. Vidim nešto drugo. Zapravo - ne gledam ljude jednako.
 
Iako se na prvu čini da je "Huligan" o navijačima - ova je predstava puno više. O potrebi za pripadnošću, o odrastanju, o nošenju s vlastitim emocijama - što je teško i kad odrastemo, a kamo li tijekom puberteta.
 
Iako piše da je "Huligan" za mlade od 12 godina, on je zaista za sve od 12 do 112. Jer ova je predstava - život.
 
Ali ako imate tinejdžera - vjerujte mi kad vam kažem, želite doći zajedno na "Huligana".
 
Iako je pokupio ogroman broj nagrada, mislim da je najveća nagrada reakcija naše publike nakon svake izvedbe. Priče koje čujemo, i tišina, ona snažna tišina koja nastane kada Matija postane Zvrks i otkrije vam jednu novu stranu "huligana", a zapravo - jednu novu stranu osoba koje žive s vama i oko vas. Vaše djece, partnera, prijatelja.
 
Četvrtak, 24.2. u 18 sati. Ne propustite ovu moćnu, moćnu predstavu.
 
Rezervacije na: info@mala-scena.hr ili telefonom na 01/4683352.
 
Veselimo Vam se!

 

NA VRH