Kamenje

Kamenje

"KAMENJE" - PREDSTAVA ZA CIJELU OBITELJ, A NAJVIŠE TINEJDŽERE!

Sjećam se kad je krenuo pubertet. Ne znaš kome je bilo teže - mojima ili meni.
Kad pitaju o školi - ne da mi se pričati o tome. O drugim stvarima ja uvjerena da tak i tak "ne kuže", a i sve je u tom razdoblju tajna i povjerljivo. Osjetljiva ja, osjetljivi oni. - tipična zabava za obitelj u kojoj je netko u pubertetu.
Ali, kazalište je uvijek bila dodirna točka. Ne samo predstave koje smo stvarali, već i one koje smo gledali i u Maloj sceni, ali i u drugim kazalištima.
Osobito one koje su bile napravljene za mene. Ne lektire ili predstave za odrasle. Ciljane predstave za mlade. Onda smo imali o čemu razgovarati. Analizirati. Jer su predstave bile zanimljive i meni i njima. Razumljive i meni i njima. Bavile se onime s čime smo živjeli svakodnevno.
"Kamenje" je upravo jedna od takvih predstava. Koja živi već više od 10 godina s razlogom. Koju djeca, mladi obožavaju jednako kao i odrasli. Koja radi ono što mi toliko želimo u Maloj sceni, ali vjerujem i u svakoj obitelji - povezuje generacije.
Jer u "Kamenju" vidite obje perspektive. Uvid u misli mladih i uvid u razmišljanje i svijet odraslih. Koja daje mjesta da razgovarate o odnosima, o posljedicama ponašanja, o preuzimanju odgovornosti.
"Kamenje" je jedna od onih predstava na kraju koje sam, sa svojih 16 godina, ostala bez riječi i sa suzama u očima. Nakon koje djeca izlaze redovno razgovarajući o problematici predstave, a ne o tome gdje će i što dalje. Jer kad vidiš nešto na sceni, puno te jače potrese od onoga kad ti mama kaže "daj misli na posljedice toga što radiš" ili "ne možeš se tako dalje ponašati".
Priuštite sebi i svojim tinejdžerima trenutak za vas. Za povezivanje, razmjenu mišljenja, zajednički doživljaj. "Kamenje" je idealna prilika za to!
10. veljače u 18 sati, Mala scena.
Ulaznice rezervirajte već danas ovdje:
Ili pozivom na broj: 01/4683352
Veselimo Vam se!

 

NA VRH