Aut i Ninabu

Aut i Ninabu

"Aut" i "Ninabu" ponovo na repertoaru!

ISKUSITE NEŠTO NOVO S MALOM SCENOM
Kad je Paško došao sa idejom da radimo predstavu o autizmu u kojoj će glumiti netko s poremećajem iz spektra autizma, bojala sam se jer nisam to mogla zamisliti, ali sam rekla - ajde.
Kad je Irma rekla da želi raditi predstavu za bebe od 3 mjeseca, mozak mi je eksplodirao jer to nikako nije mogao zamisliti, ali sam rekla - ajde.
Zašto? Jer znam da ako postoji mjesto na ovom svijetu u kojem je sigurno doživjeti nešto novo - to je kazalište. Čovjek ponekad pogriješi, i kazalište oprosti. Ali kad to nešto novo uspije, kao što je slučaj s predstavama "Aut" i "Ninabu" onda se to nešto novo iz sigurnosti kazališta prelije na vanjski život i onda se, zaista to vjerujem - svijet mijenja.
Svaka poruka "ovo je predstava koju bi svatko trebao pogledati" i svaka kupljena karta po treći puta za istu predstavu govori mi da sam u pravu. Jer kad se netko želi vratiti na istu predstavu nekoliko puta - to je kao kad se stalno vraćaš Nutelli - užitak je toliki da ga želiš ponovo.
A s "Ninabu" je to posebno i zato jer se bebe mijenjaju. Svaki mjesec su drugačije. Svaki mjesec predstavu dožive drugačije, reagiraju drugačije. A gledati te promjene ( iako nemam svoje dijete, ali vidim u očima i čujem u riječima roditelja koji nam daju svoje povjerenje tijekom predstave) - koliki je to užitak, ponos, sreća!
O "Autu" sam već toliko puta pisala, pa opet ne mogu izraziti što ta predstava jest. Kad vam kažem da ju jednostavno morate doživjeti, a osobito ako imate dijete tinejdžera, da to doživite zajedno - znajte samo da to vjerujem svim svojim srcem.
"Aut" ponovo igra ovog petka, 28.01.2022. u 18 sati i neće ga biti za javnost do ožujka, a "Ninabu" od 1. do 3. veljače!
Raspored i rezervacije na: http://mala-scena.hr/home/program.aspx
Dopustite si doživjeti nešto novo, izbacite se iz svakodnevne rutine i - dođite u kazalište!

 

NA VRH