Veliki kazališni događaj (1)

Veliki kazališni događaj (1)

VELIKI KAZALIŠNI DOGAĐAJ U MALOJ SCENI!

Kroz tri predstave upoznajemo Fileasa, Oskara i Silvu te otkrivamo priču o prijateljstvu, povjerenju, iskrenosti i promjeni koja je moguća samo ako nismo sami, ako imamo podršku. Uz to, predstava nam govori da se na svaku priču može gledati s različitih stajališta i da svatko od nas ima svoju priču.
Posebnost ove nove predstave kazališta Mala scena jest i glazba, koju je na stihove Brune Margetića napisao mladi skladatelj iz Šibenika Borna Erceg, a koja će Vas i Vašu djecu natjerati na pjevušenje i duboko vas dirnuti.
Vjerujemo da je naša predstava, koja priča priču o suosjećanju i važnosti svijesti o vlastitim emocijama, u vrijeme krize na svim razinama, važnija nego ikada!
Naš veliki adventski kazališni događaj bit će nadopunjen i slasnim zalogajima u pauzama između triju priča koje omogućuje Kuhinja mame i Maje, koja skrbi o zdravim i ekološki uzgojenim namirnicama!
Predstavu u režiji Morane Dolenc izvode mladi umjetnici predvođeni glumcima Nikolom Radošem i Katarinom Arbanas uz čije će priče pjevati troje mladih opernih pjevača: Buga Marija Šimić, dobitnica Nagrade hrvatskog glumišta za najbolje glumačko ostvarenje u predstavama za djecu i mlade, Josipa Bilić, dobitnica Nagrade hrvatskog glumišta za najbolje umjetničko ostvarenje mladog umjetnika do 30 godina u operi te Matic Zakošnjek, mladi tenor za kojeg će se tek čuti!
Ulaznice za ovaj veliki kazališni događaj koji čine tri predstave u jednoj možete kupiti ili rezervirati na internetskim stranicama Male scene: www.mala-scena.hr ili e-mailom na info@mala-scena.hr! U cijenu ulaznice uključen je i catering!
Produkciju Velike tvornice riječi pomogli su Grad Zagreb i Zaklada Kultura nova, a u budućnosti će se izvoditi i pojedinačno i integralno!
VEEEEELIKI pozdrav iz Male scene gdje vas uzbuđeni isčekujemo!

 

NA VRH