Tatjana Lisac

Tatjana Lisac

Tatjana Lisac

Tatjana Lisac

Tatjana Lisac rođena je 30.01.1987., a od 2009. godine radi kao freelancer te je do sada sudjelovala u raznim kazališnim projektima.
Od 2015. godine članica je Hrvatskog društva dramskih umjetnika.

2015. godine radi u Maloj sceni na predstavama "Mala vještica", "Ne, ti ne!" i "Leticija i ljublist" kao pomoćnica produkcije.

2014. godine radi u Maloj sceni kao pomoćnica producentice na predstavama "Priča o zvuku", "Zašto baš ja?", "Tajni brak", "Momci na brod" i "Prava stvar".

2013. godine radila je na manifestaciji "Europska noć kazališta" (Dječje kazalište Dubrava, Zagreb), kao asistentica u organizaciji manifestacije, suradnik za međunarodnu suradnju, koordinaciju europskih partnera, pisanje i prijevod članaka za web te pripremu projektne dokumentacije za prijavu na natječaje za financiranje, uz voditelja Lea Vukelića. Radila je i kao inspicijent na predstavi "Kraljeva sluškinja" (Teatar Barakuda 2012, Zagreb) autora i redatelja Borisa Kovačevića. Uz to radila je i na projektu "Teatar kvarta" (Dječje kazalište Dubrava, Zagreb) uz voditelja Lea Vukelića na osmišljavanju ideje, pisanju projekta, koordinaciji projekta, izradi evaluacijskih listića, pisanju izvještaja, pisanju članaka za web te pisanju objava za medije.

2012. godine radila je na manifestaciji "Europska noć kazališta" (Dječje kazalište Dubrava, Zagreb), čiji je voditelj Leo Vukelić, kao asistentica u organizaciji manifestacije, suradnik za međunarodnu suradnju, koordinaciju europskih partnera, pisanje i prijevod članaka za web te pripremu projektne dokumentacije za prijavu na natječaje za financiranje. Uz to radila je ton i tehniku na predstavama "Najljepši božićni poklon" (Tigar teatar, Zagreb) redateljice Ive-Matije Bitange i "Čarobnjak" (Tigar teatar, Zagreb) redatelja Daria Harjačeka.

2011. godine počinje raditi na manifestaciji "Europska noć kazališta" kao asistentica u organizaciji manifestacije i suradnik za međunarodnu suradnju. Osim toga radila je i kao asistentica režije i scenografije na predstavi "Svinje" (Dječje kazalište Dubrava i Kazališna družina KUFER, Zagreb) redateljice Helene Petković, kao asistentica režije, adaptacija teksta i dramaturgija, ton i tehnika na predstavi "Tata Lav i njegova sretna djeca" (Dječje kazalište Dubrava i Kazališna družina Pinklec, Zagreb) redatelja Paola Tišljarića, scensko opremanje predstave "Mala djeca, veliki ljudi" (Dječje kazalište Dubrava, Zagreb) redateljice Renate Carole Gatice, scenografiju na predstavi "Matovilka ili o pohlepi" (Dječje kazalište Dubrava, Zagreb) redatelja Daria Harjačeka, kao voditeljica projekta "Što znamo o ekologiji?" (Udruga Budi zelen i Dječje kazalište Dubrava, Zagreb) redatelja Paola Tišljarića te kao ton i tehnika na predstavama "Čarobno pismo" (Tigar teatar, Zagreb) redateljice Sanje Sumrak, "Tri praščića" (Tigar teatar, Zagreb) redatelja Lea Vukelića, "Rampuš bajka" (Tigar teatar, Zagreb) redatelja Maria Kovača i "Zagrebačka bajka" (Tigar teatar, Zagreb) redateljice Ive-Matije Bitange.

2010. godine radila je na projektu "Medeja: žena koja ponekad govori" (Dječje kazalište Dubrava, grupa GLOP, Zagreb) s redateljem Paolom Tišljarićem u izboru glazbe, tonu i tehnici.

Uz kazalište, od 2010. do 2013. godine, bila je i suosonivačica i predsjednica udruge Budi zelen te je radila na projektima "Zbogom plastičnim vrećicama u Dubravi" i "Informativno-edukativna predavanja: Cjelovit pristup zdravlju" u osmišljavanju ideje, pisanju projekata, vođenju projekata, izradi evaluacijskih listića, pisanju izvještaja, pisanju članaka za web te pisanju objava za medije.

Od 2011. do 2013. aktivno volontira u udrugama Almina potkovica i Jedni za druge na terapijskom i rekreacijskom jahanju, a od 2013. redovito volontira u Zološkom vrtu grada Zagreba.

Možete ju kontaktirati na broj 098/9521-169 ili e-mail tatjana.lisac@gmail.com te saznati više o njoj i njezinom radu na web stranici www.tatjana-lisac.from.hr.

NA VRH