Vanda

Vanda

 
 • Silvija Šesto Stipaničić
  Vanda

  10+
  Vanda

  adaptacija i režija: Snježana Banović
  scenografkinja: Dinka Jeričević
  kostimografkinje: Dženisa Pecotić i Emina Tataragić
  koreografkinja: Zagorka Živković

  igraju:
  Iva Visković Vanda
  Ana Majhenić Mama
  Dražen Bratulić Tata
  Anica Kovačević Zlata

  Nakon sjajnog teen hita DEBELA, s velikom radošću predstavljamo vam još jednu predstavu za mlade nastalu prema knjizi nagrađivane Silvije Šesto Stipaničić!

  tata: Ona nema pojma što je život, ona je još dijete.
  mama: Vrijeme promjena već je stiglo. Biti trudna ili ne biti trudna?
  Vanda: Ja bih najradije zbrisala i zbog kuće i zbog škole, gdje su uselile tri jedinice, brdo dvojki i tek poneka trojka.
  teta Zlata: S djecom treba razgovarati. Inače su sposobni svašta zakuhati. Djeca se u tim godinama znaju opako zainatiti, a roditelji često posežu za krivcima daleko izvan kuće.

  Naša nova predstava za mlade donosi priču o obitelji 13-godišnje tinejdžerice Vande koja teško prihvaća maminu trudnoću… i koja ima puno problema s matematikom ... I s tatom koji je živčan i kojeg nikad nema doma... I s Igorom koji je čudno gleda... Ipak, Vanda nema problema s tetom Zlatom, kućnom pomoćnicom, koja je svesrdno izvlači iz mreže problema dokazujući time kako nam i problemi, poput vitamina, pomažu u sazrijevanju.

  Obiteljska priča o odrastanju, o prilagođavanju i toleranciji, godinama je na vrhu lista čitanosti i nalazi se u lektiri za 8. razred, a predstava je namijenjena mladima od 10 godina na više.

  Predstava više nije na programu.

   

  Sponzori:

  • Sponzori
   
 
NA VRH